Toaca – Umbra Piramida in rasarit de sarbatoare

Reclame

18 comentarii la “Toaca – Umbra Piramida in rasarit de sarbatoare

  1. Nişte poze extraordinare! N-am mai auzit de un asemenea fenomen! Dar imaginea piramidei învăluite în nori, curcubeu şi mister…este extraordinară!
    Felicitări că ai reuşit să „vânezi” aşa ceva!
    🙂

  2. Iata niste „piramide” pe care toti faraonii Egiptului nu le-ar fi putut construi! Pentru ca sunt imateriale, efemere arhitecturi ale luminii/umbrei, „impietrite” intr-un moment fast de un fotograf inspirat. Toata admiratia!

  3. Pingback: Vasile Muste, arhitectul piramidei de aer. A treia “uvertură” la Festivalul Internaţional de Poezie – Sighetu Marmaţiei – 2011 « Gogea's Blog

  4. Ai reusit sa starnesti uimire,entuziasm,dorinta;efectul de halou din ceturile diminetii este deosebit.Cred ca sunt facute in zile diferite;atmosfera celei dea doua e f. limpede. O scurta relatare:am vazut ceva asemanator aflandu-ne pe Degetul Rosu(Coltii Morarului-Bucegi),dar atunci cele trei umbre erau ale noastre, profilate pe un nor si cu aureole in culorile curcubeului-superb.Felicitari pentru pasiunea si pt. perseverenta de care dai dovada in cautarea ineditului,a aspectului caracteristic,spre bucuria vizitatorilor.Multumesc,sarut mana!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s